Vegan Rainbow Salad (TM6)
TM6

Vegan Rainbow Salad (TM6)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g red onions, halved vertically
  • 1 cucumber, unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)
  • 200 g red radishes
  • 1 yellow pepper, cut in wedges that fit through feeder
  • 200 g carrots
  • 200 g plum tomatoes
  • 140 g tinned pineapple slices, drained, reserving 60 g juice
  • 30 g freshly squeezed lime juice
  • 30 g toasted sesame oil
  • 1 fresh chilli, thinly sliced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 Tbsp toasted sesame seeds
  • 2 Tbsp peanuts, roasted, salted
  • 10 g fresh mint leaves (opcjonalnie)
  • 10 g fresh coriander leaves (opcjonalnie)
  • 1 red chilli, finely sliced, for garnishing (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
973.2 kJ / 232.6 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
29.1 g
Tłuszcz
12.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
5.7 g
Sód
646.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy