Urządzenia i Akcesoria
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces, plus extra shavings for serving60 g
-
garlic clove1
-
carrot tops organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)1 bunch
-
olive oil100 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
water700 g
-
carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)carrots multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)800 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644 mg
Białko
11 g
Kalorie
1873 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min