Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
TM6 TM5

Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g pine nuts
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces, plus extra shavings for serving
  • 1 garlic clove
  • 1 bunch carrot tops, organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g olive oil
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¾ tsp salt, plus extra to taste
  • 700 g water
  • 800 g carrots, multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
    lub carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
  • 250 g cherry tomatoes, halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1873 kJ / 447 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
9.7 g
Sód
644 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy