Urządzenia i Akcesoria
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces, plus extra shavings for serving60 g
-
garlic clove1
-
carrot tops organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)1 bunch
-
olive oil100 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
water700 g
-
carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)carrots multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)800 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644 mg
Białko
11 g
Kalorie
1873 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Turmeric Latte
10min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Quinoa and Carrot Bites
30min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Carrot and Chickpea Spread
15min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min