Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Pea and Mint Soup
20 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Fennel Apple Salad
20 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min