Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Sushi Waffles
1 godz. 30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Raw Asian Salad
10 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Beetroot salad
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Maple-glazed Carrots
45 min