Urządzenia i Akcesoria
Celeriac Remoulade (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 godz.
Versatile Smooth Soup
45 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Tomato sauce
40 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min