Urządzenia i Akcesoria
Celeriac Remoulade (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pepper Soup
20 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Pea and Mint Soup
20 min
Creamy tomato soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Onion Soup
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min