Urządzenia i Akcesoria
Celeriac Remoulade (TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Watercress Soup
25 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min