Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 450 g carrots, cut in pieces
- 150 g apples, cored, quartered
- 140 g avocado, cut in pieces
- 30 g lemon juice
- 200 - 300 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp curry powder
- 1 Tbsp fresh coriander, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Vegetable Soup
35 Min
Raw Beetroot Soup
5p
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Chopped Vegetable Salad
10min
Ratatouille
40 Min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min