Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Chilli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
onions, quarteredred onions quartered200 g
-
garlic cloves5
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil10 g
-
tinned chopped tomatoestomatoes cut in pieces750 g
-
mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
tinned kidney beans drained (approx. 2 x 400 g tins)480 g
-
vegetarian sausages (300-400 g)6
-
fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1745 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Sweet Potato Curry
30 min
Chick Pea Curry
35 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min