Urządzenia i Akcesoria
Lentil Moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min