Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2650 kJ / 638 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 47 g
Alternatywne przepisy
Creamy Courgette Soup
25 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Onion Soup
1h
Celeriac and Apple Soup
55 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Broccoli and stilton soup
30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Watercress Soup
25 min