Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Soup
-
olive oil125 g
-
red onion quartered (approx. 120 g)1
-
celery stalk cut in small pieces (approx. 50 g)1
-
garlic cloves2
-
beetroots small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)900 g
-
liquid chicken stock strong-flavoured, hot750 g
-
double cream150 g
-
unsalted butter50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper to taste
Dumplings
-
fresh horseradish sliced (1 cm)10 g
-
ricotta cheese drained225 g
-
pasta flour plus extra for dusting200 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
orange finely grated zest only½
-
olive oil for greasing
-
water for steaming, plus extra for mixing500 g
-
sour cream200 g
-
creamed horseradish or horseradish relish40 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2650 kJ /
638 kcal
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac and Apple Soup
55 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Onion Soup
1 godz.