Kedgeree

Kedgeree

4.4 90 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves cut in pieces
    20 g
  • water
    1000 g
  • olive oil
    1 tsp
  • long grain rice
    200 g
    200 g basmati rice
  • fine sea salt
    1 tsp
  • medium eggs
    4
  • smoked haddock
    350 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • cream
    100 g
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • curry powder (e.g. Madras)
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 480 kcal / 2006 kJ
Białko 31.5 g
Tłuszcz 21.1 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...