Urządzenia i Akcesoria
Puy Lentil and Sausage Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.1 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Kedgeree
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Ratatouille
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min