Urządzenia i Akcesoria
Puy Lentil and Sausage Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.1 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kedgeree
45 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Asparagus Risotto
45 min
Ratatouille
40 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
One-pot Moussaka
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Mushroom Risotto
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min