Urządzenia i Akcesoria
Puy Lentil and Sausage Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.1 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min