Urządzenia i Akcesoria
Lasagne with Vegetable Ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
Vegetable Ragu
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)300 g
-
carrots peeled, cut in pieces (5 mm)300 g
-
celery stalks cut in pieces (5 mm)100 g
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
fine sea salt15 g
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel
-
whole milk1000 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
plain flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1852.8 mg
Białko
27 g
Kalorie
2719.3 kJ /
650.5 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
64.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Quick Falafel
30 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 Std. 35 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min