Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
Topping and Finalisation
-
courgette ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder100 g
-
red onions halved vertically120 g
-
fresh button mushrooms stems removed80 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
200 g grated cheese, for pizza (see tip)grated mozzarella200 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1043.6 mg
Białko
27 g
Kalorie
2718.9 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
85.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jerk Spice Rub
Brak ocen
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Sangria
10 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Torta Caprese
55 min