Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Pizza (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
Topping and Finalisation
-
courgette ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder100 g
-
red onions halved vertically120 g
-
fresh button mushrooms stems removed80 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
200 g grated cheese, for pizza (see tip)grated mozzarella200 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1043.6 mg
Białko
27 g
Kalorie
2718.9 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
85.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 godz. 15 min
Barbecue Beanburger Sliders
1 godz. 50 min
Sweet Potato Crust Pizza
1 godz. 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Buckwheat and Cacao Granola
2 godz. 35 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Pancakes with Two Fillings
40 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Vegetarian Chilli
1 godz. 5 min