Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 - 180 g de radis roses, avec les fanes
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 120 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
lub 1 cube de bouillon de légumes - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 g d'agar-agar
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 50 g de yaourt à la grecque
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
Profiteroles au foie gras
1h 45min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Blinis de concombre et mousse au comté
1 godz. 40 min
Terrine de fromage frais aux herbes
2 godz. 20 min
Petits flans aux oignons nouveaux
45min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min