Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de chou chinois, coupé en morceaux
- 35 g de beurre
- 10 crevettes cuites, décortiquées et coupées en deux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 6 noix de saint-jacques
- 1 fruit de la Passion
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 384.5 kJ / 92.3 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 376.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 Min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3 Std. 30 Min
Sapin de Noël apéro
1h
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1 Std. 45 Min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min