Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
TM5 TM6

Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 50 g d'échalotes, coupées en deux
  • 300 g de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
  • 200 g de petits pois, frais ou surgelés
  • 10 g d'huile
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 40 g de perles du Japon
  • 100 g de camembert, coupé en morceaux
  • 50 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1337.5 kJ / 320.8 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
19.8 g
Tłuszcz
17.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
10 g
Sód
658.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy