Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc

Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc

4.2 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 œufs
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles
  • 250 g de chou blanc coupé en morceaux
  • 250 g de chou rouge coupé en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 15 g de vinaigre
  • 10 g de moutarde
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 2 filets de hareng fumés détaillés en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 535.2 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 875.5 kJ / 209.5 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...