Urządzenia i Akcesoria
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
egg whites2
-
canned unsalted black beans400 g
-
garlic cloves2
-
broccoli chopped into florets350 g
-
fresh coriander stems only and cut into thirds, leaves reserved10 sprigs
-
eggs2
-
lupin flour75 g
-
baking powder2 tsp
-
ground black pepper to taste
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh mango sliced thinly430 g
-
fresh jalapeño chilli sliced thinly1
-
fresh baby spinach leaves25 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1110 mg
Białko
96 g
Kalorie
5140 kJ /
1230 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
56 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
114 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min