Urządzenia i Akcesoria
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Soused cucumber
-
apple cider vinegar50 g
-
white sugar1 tbsp
-
long red chilli cut into slices1
-
poppy seeds1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Lebanese cucumber peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)100 g
Patties
-
brown onion90 g
-
garlic clove1
-
olive oil for frying
-
chia seeds1 tbsp
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
ground smoked paprika (optional)1 - 2 tsp
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 tsp
Assembly
-
sour cream180 g
-
horseradish cream3 tsp
-
slider buns (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
813 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1836.7 kJ /
437.3 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
13.2 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Plant-based parmesan
5 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Lentil bolognese
30 min