Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sweet potato korma with crispy potato skins
TM6 TM5

Sweet potato korma with crispy potato skins

3.2 (15 ocen)

Składniki

  • 1 tbsp cumin seeds
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 6 cardamom pods (green)
  • ½ cinnamon quill
  • 30 g ghee (see Tips)
  • 3 dried bay leaves
  • 4 whole cloves
  • 125 g onion, cut into halves
  • 50 g raw cashews, broken into halves
  • 25 g fresh ginger
  • 3 garlic cloves
  • ½ fresh long green chilli, deseeded and cut into halves
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • ½ tsp ground turmeric
  • 140 g coconut milk
  • 50 g natural yoghurt, plus extra to serve (optional)
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 100 g water
  • 6 yellow squash, cut into quarters
  • 220 g sweet potatoes, peeled (peel reserved) and flesh cut into pieces (3 cm)
  • 200 g cauliflower florets
  • 10 fresh curry leaves
  • olive oil spray
  • ground black pepper, to season
  • 1 tsp garam masala (see Tips)
  • 60 g frozen peas, thawed and drained
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 600 g cooked rice, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1507.5 kJ / 360.3 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
51.2 g
Tłuszcz
13.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Błonnik
5.5 g
Sód
210.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy