Urządzenia i Akcesoria
Jewelled quinoa salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Salad
-
white quinoa (see Tips)100 g
-
red quinoa (see Tips)200 g
-
water plus extra for soaking850 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
beetroot cut into cubes (1 cm)1
-
frozen peas60 g
-
shelled pistachios toasted50 g
-
dried cranberries (see Tips)40 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn3 sprigs
Dressing
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
honey20 g
-
red wine vinegar10 g
-
lemon juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese crumbled, to serve (optional)
-
limes cut into wedges, to serve2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
1508.9 kJ /
359.3 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot macadamia biscuits
40 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Broccoli salad
10 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Miso coleslaw
20 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Colourful quinoa salad
40 min