
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian chilli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
red onion cut into halves200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, if preferred, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
tomatoes cut into pieces750 g
-
mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained150 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
fresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
418 kcal /
1745 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
13.3 g