![Roasted vegetables with horseradish cream Roasted vegetables with horseradish cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A3496439-B602-4BB3-8C8C-2D9AB37E70A7/Derivates/2C3E8D8F-EA3B-4FC3-8512-5830CBF31DA1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.2 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 440.4 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Warm wasabi potato salad
30min
Mushroom stroganoff
20 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1hod. 10min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Melanzane parmigiana
2hod. 5min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min