Urządzenia i Akcesoria
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.3 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1692.5 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
High protein brownies
20 min
Blue cheese celeriac wonton cups
Brak ocen
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Vegetarian nuggets
30 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min