Urządzenia i Akcesoria
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.3 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1692.5 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Mixed vegetable mash (purée)
40 min