Urządzenia i Akcesoria
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.3 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1692.5 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Date and nut balls
20 min
Black Rice Pudding
45 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 godz. 40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Greek cabbage salad
5 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min