Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Baba ghanoush
1 godz.
Hommus
15 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan mayonnaise
15 min
Ukrainian borscht
35 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Fermented beetroot dip
25 godz.