Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fermented beetroot dip
25 godz.
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Hommus
15 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Zhoug
10 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Dukkah
25 min
Cranberry and coconut toasted cereal
50 min