Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso coleslaw
20 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Basic kimchi
144 godz. 20 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
Hommus
15 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Miso dressing
5 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Zhoug
10 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min