Urządzenia i Akcesoria
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
baby asparagus trimmed1 bunch
-
frozen peas100 g
-
frozen edamame beans defrosted and shelled (see Tips)80 g
-
water850 g
-
white quinoa80 g
-
fresh baby spinach leaves20 g
-
zucchini cut into thin strips1
-
spring onions/shallots shredded2
-
eggs poached (see Tips)4
-
soft feta80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped30 g
-
dukkah2 tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
micro herbs to serve (optional)
-
lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
1759.4 kJ /
418.9 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Caesar dressing
5 min
Rainbow cauliflower sushi
50 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Hazelnut hot chocolate
10 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Sushi salad
1 godz.