Urządzenia i Akcesoria
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
baby asparagus trimmed1 bunch
-
frozen peas100 g
-
frozen edamame beans defrosted and shelled (see Tips)80 g
-
water850 g
-
white quinoa80 g
-
fresh baby spinach leaves20 g
-
zucchini cut into thin strips1
-
spring onions/shallots shredded2
-
eggs poached (see Tips)4
-
soft feta80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped30 g
-
dukkah2 tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
micro herbs to serve (optional)
-
lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
1759.4 kJ /
418.9 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado dressing
10 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1 godz. 10 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2 godz. 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Green garden juice
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 min