Urządzenia i Akcesoria
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
baby asparagus trimmed1 bunch
-
frozen peas100 g
-
frozen edamame beans defrosted and shelled (see Tips)80 g
-
water850 g
-
white quinoa80 g
-
fresh baby spinach leaves20 g
-
zucchini cut into thin strips1
-
spring onions/shallots shredded2
-
eggs poached (see Tips)4
-
soft feta80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped30 g
-
dukkah2 tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
micro herbs to serve (optional)
-
lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
1759.4 kJ /
418.9 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Hemp and matcha overnight oats
6 godz. 5 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 min
Couscous tahini bowl
30 min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Colourful quinoa salad
40 min
Pink scramble
15 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min