Urządzenia i Akcesoria
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.4 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30 min
Tempeh bolognaise
30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan custard
15 min
Vegan gravy
40 min
Chilli con tempeh
20 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Tomato and lentil dahl
35 min