Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour tempeh
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil spray
-
buckwheat groats40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves5
-
tempeh cut into pieces (approx. 3-4 cm - see Tips)300 g
-
plant-based milk of choice30 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices2 cm
-
brown onion½
-
carrot (approx. 100 g), cut into slices1
-
red capsicum (approx. 100 g), cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby corn (see Tips)350 g
-
fresh pineapple cut into pieces (2 cm)350 g
-
tomatoes cut into eighths3
-
snow peas100 g
-
coconut sugar2 - 3 tbsp
-
apple cider vinegar2 - 3 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.9 g
Kalorie
2942 kJ /
700.5 kcal
Tłuszcz
38.6 g
Błonnik
13.8 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Rendang curry
30 min
Tempeh bolognaise
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Couscous tahini bowl
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Lentil bolognese
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min