Urządzenia i Akcesoria
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
quinoa of choice100 g
-
water to soak
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve20 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
-
Mexican chilli powder1 ½ tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil15 g
-
lime juice20 g
-
skinless salmon fillets300 g
-
canned kidney beans no-added salt, drained and rinsed (see Tips)400 g
-
cherry tomatoes quartered180 g
-
red onion thinly sliced100 g
-
mixed salad leaves75 g
-
avocado (approx. 100 g), cut into slices1
-
ground black pepper to taste
-
long red chilli trimmed and thinly sliced, to serve (optional)1
-
lime cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
1810 kJ /
432.5 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Hoisin pork bowl
45 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min