Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g quinoa, of choice
- water, to soak
- 20 g fresh coriander, leaves only, plus extra to serve
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 1 ½ tsp Mexican chilli powder
- 1 garlic clove
- 15 g extra virgin olive oil
- 20 g lime juice
- 300 g skinless salmon fillets
- 400 g canned kidney beans, no-added salt, drained and rinsed (see Tips)
- 180 g cherry tomatoes, quartered
- 100 g red onion, thinly sliced
- 75 g mixed salad leaves
- 1 avocado (approx. 100 g), cut into slices
- ground black pepper, to taste
- 1 long red chilli, trimmed and thinly sliced, to serve (optional)
- lime, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810 kJ / 432.5 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 74 mg
Alternatywne przepisy
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Tex-Mex chicken soup
40 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Chilli with rice
50 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min