Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
eggs3
-
wholemeal spelt flour220 g
-
fennel seeds1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tsp60 g
-
water30 g
-
spring onion/green onion trimmed and cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced3
-
fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped370 g
-
ground black pepper to taste
-
ground nutmeg2 pinches
-
goats cheese80 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
1995 kJ /
477.5 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Dark chocolate pecan bites
1 godz. 5 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Celery leaf gremolata
5 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.