Urządzenia i Akcesoria
Leek and cheddar pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing30 g
-
sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)650 g
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
leeks white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices3
-
fresh baby spinach60 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eggs6
-
milk350 g
-
sour cream300 g
-
Dijon mustard2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
988.2 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
2897.7 kJ /
689.9 kcal
Tłuszcz
39.2 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
22.2 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean vegetable bake
50 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Bubble and squeak soup
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Layered lamb curry
1 godz.
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Asparagus risotto
40 min