Leek and cheddar pudding
TM6 TM5 TM31

Leek and cheddar pudding

3.4 (30 ocen)

Składniki

  • 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 650 g sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)
  • 100 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 3 leeks, white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices
  • 60 g fresh baby spinach
  • 1 dried bay leaf
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 eggs
  • 350 g milk
  • 300 g sour cream
  • 2 tsp Dijon mustard

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2897.7 kJ / 689.9 kcal
Białko
26.7 g
Węglowodany
56 g
Tłuszcz
39.2 g
Tłuszcz nasycony
22.2 g
Błonnik
5.9 g
Sód
988.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy