Urządzenia i Akcesoria
Savoury stuffed pumpkin
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing (optional)3 sprigs
-
brown basmati rice100 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
butternut pumpkin washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)1
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
garlic cloves2
-
celery stalk cut into pieces1
-
parsnip cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
fresh portobello mushrooms cut into halves100 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
slivered almonds toasted, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1136.3 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
1703.5 kJ /
405.6 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
56.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Camille carrot and almond cakes
1 godz. 10 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min