Savoury stuffed pumpkin
TM6 TM5 TM31

Savoury stuffed pumpkin

3.1 (20 ocen)

Składniki

  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
  • 100 g brown basmati rice
  • 1000 g water
  • 2 tsp salt
  • 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
  • 20 g olive oil, plus extra for brushing
  • 1 eschalot (approx. 40 g)
  • 2 garlic cloves
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 1 parsnip, cut into pieces
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
  • 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
  • 2 tsp dried oregano
  • ½ tsp ground black pepper
  • slivered almonds, toasted, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1703.5 kJ / 405.6 kcal
Białko
14.9 g
Węglowodany
56.3 g
Tłuszcz
10.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
13.3 g
Sód
1136.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy