Urządzenia i Akcesoria
Kumara pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
155.4 mg
Białko
5 g
Kalorie
1102.7 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian sausage rolls
40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Hazelnut crunch bliss balls
40 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.