![Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6) Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a77524ef1ea12d47ae36c130a64ba5e/Derivates/c8e17dd3d36c8c8889108b421c6910ca21df5456.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 84 mg
Alternatywne przepisy
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Beef stock paste
3h
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Swedish meatballs and mash
50 min
Boulangère potatoes
1h 40min