Urządzenia i Akcesoria
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)200 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
rice wine vinegar4 tsp
-
mirin2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped300 g
-
snow peas100 g
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions/green onions thinly sliced, to garnish2
-
long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish1
-
lime cut into cheeks, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84 mg
Białko
31.3 g
Kalorie
1947.5 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken Wings
3 godz. 10 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min