Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 84 mg
Alternatywne przepisy
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Boulangère potatoes
1h 40min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Pas d’évaluation
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Cafe-style miso mushrooms
25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min