Urządzenia i Akcesoria
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)200 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)4
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
rice wine vinegar4 tsp
-
mirin2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice30 g
-
Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped300 g
-
snow peas100 g
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions/green onions thinly sliced, to garnish2
-
long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish1
-
lime cut into cheeks, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
84 mg
Białko
31.3 g
Kalorie
1947.5 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min