Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
TM6

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 1000 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
  • 2 garlic cloves, cut into thin slices
  • 4 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp mirin
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice
  • 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
  • 100 g snow peas
  • 1 tsp sesame oil
  • 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
  • 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
  • 1 lime, cut into cheeks, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1947.5 kJ / 465 kcal
Białko
31.3 g
Węglowodany
41.5 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
6.5 g
Sód
84 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy