Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk and jalapeño marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
640 g
Składniki
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 640 g
Sód
2124.7 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and mint raita
30 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Tandoori chicken
45 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min