Urządzenia i Akcesoria
Buttermilk and jalapeño marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
640 g
Składniki
-
jalapeño chillies trimmed3 - 5
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
buttermilk500 g
-
salt½ tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 640 g
Sód
2124.7 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1177.2 kJ /
281.4 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian master stock
1 godz. 45 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Ginger paste
15 min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Thai red pork curry
35 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min