Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prawn and pork pops
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g pork mince
- 15 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)
Turmeric lime sauce
- 2 limes, zested (no white pith) and juiced
- 40 g roasted salted cashews
- 20 g fresh turmeric, peeled
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 tsp fish sauce
- 20 g palm sugar, shaved
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460.7 kJ / 347.8 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1064.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kung Pao chicken
1h 30min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Gyoza meatballs
35 min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min