Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prawn and pork pops
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g pork mince
- 15 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)
Turmeric lime sauce
- 2 limes, zested (no white pith) and juiced
- 40 g roasted salted cashews
- 20 g fresh turmeric, peeled
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 tsp fish sauce
- 20 g palm sugar, shaved
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1460.7 kJ / 347.8 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1064.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Spiced lamb pie
40 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Gyoza meatballs
35min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min
Pork and prawn dumplings
55 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.