Urządzenia i Akcesoria
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
5 portions
Składniki
Prawn and pork pops
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
pork mince500 g
-
panko breadcrumbs15 g
-
soy sauce2 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)10
Turmeric lime sauce
-
limes zested (no white pith) and juiced2
-
roasted salted cashews40 g
-
fresh turmeric peeled20 g
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
garlic clove1
-
fish sauce2 - 3 tsp
-
palm sugar shaved20 g
-
fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1064.3 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
1460.7 kJ /
347.8 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Char siew sauce
10 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min