Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
1212.1 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Thai red curry paste
10 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Kimchi
149 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Rava payasam
50 min
Hollandaise
15 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Vanilla paste
10 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min