Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
1212.1 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Artichokes in Oil
Brak ocen
Chilli crunch (TM6)
30 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Pears in orange syrup
45 min
Hollandaise
15 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
French onion dip
45 min