Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
1212.1 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Salsa verde
5 min
Black sesame cream soup
15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 godz. 25 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
French onion dip
45 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min