Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
1212.1 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Chilli crunch (TM6)
30min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Milk chocolate hazelnut spread
15min