Urządzenia i Akcesoria
Korean pickled potato salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pickle
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced2
Potato salad
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
new baby potatoes peeled (see Tips)800 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
-
long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
-
spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872.1 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1726.1 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 menit
Hainanese chicken and rice
1j 50 menit
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2j 15 menit
Ossobuco Milanese
3j 25 menit
Steamed snapper with Sicilian caponata
1j 40 menit
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 menit
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Tanpa peringkat
Japanese ramen noodle soup
1j 50 menit
Chinese pork with vegetables
1j 20 menit
Pad kra pow
45 menit
Okonomiyaki
30 menit
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 menit