Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 872.1 mg
Alternatywne przepisy
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Southern-style chicken
40 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chipotle bean and corn salad
40 Min