![Korean pickled potato salad (peeler) Korean pickled potato salad (peeler)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70fcb6795cdc7cdaabf78756c3c89a9e/Derivates/db2c2329e4f3196bb9f3771488760154ce2cc68f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 65.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 2877.9 mg
Alternatywne przepisy
Poached eggs using blade cover
30 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Furikake
5 min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Poached eggs with blade cover
30 Min