Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 65.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 2877.9 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 godz. 20 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Fruity dream (TM6)
10min