Urządzenia i Akcesoria
Korean Bo ssam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3255.6 mg
Białko
55.4 g
Kalorie
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Tłuszcz
66.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
L&P cheesecake
4 godz.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min