Urządzenia i Akcesoria
Korean Bo ssam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3255.6 mg
Białko
55.4 g
Kalorie
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Tłuszcz
66.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Souvlaki lamb couscous salad
25 min