Urządzenia i Akcesoria
Korean Bo ssam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3255.6 mg
Białko
55.4 g
Kalorie
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Tłuszcz
66.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Madurese chicken satay
1h 30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Thai beef salad with noodles
1h
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Souvlaki lamb couscous salad
25min