Urządzenia i Akcesoria
Spinach and paneer curry (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)200 g
-
garam masala4 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
water1000 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)90 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves150 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved1 bunch
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
fresh long green chilli thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into cheeks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
161.8 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1742.5 kJ /
417.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Pulse and pumpkin curry
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min