Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 90 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ fresh long green chilli, thinly sliced, to garnish
- lemon, cut into cheeks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1742.5 kJ / 417.5 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 161.8 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Warm satay bowl
1h 10 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min