Urządzenia i Akcesoria
Kale mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
529.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Pumpkin tahini smash
40 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Homemade toasted muesli
30 min
Zucchini cheddar slice
45 min