Urządzenia i Akcesoria
Kale mash
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
kale finely shredded120 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
529.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1263.1 kJ /
301.9 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Linguine marinara
30 Min
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min
One whole cauliflower
45 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min