Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 354 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min