Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 354 mg
Alternatywne przepisy
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
15-minute noodles
15 Min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Mushroom and kale risotto
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min