Urządzenia i Akcesoria
Ancho chilli and black bean stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried ancho chillies to taste1 - 2
-
hot water to soak
-
fresh coriander stalks and roots, cut into pieces and leaves reserved, to garnish2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into wedges200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394.9 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
804.3 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabji (vegetable) curry
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Smoky Mexican bean soup
35 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Vegetarian chilli
35 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Vegetable chilli
50 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min