
Urządzenia i Akcesoria
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
Coleslaw
-
red onion (optional)20 g
-
red cabbage40 g
-
green cabbage40 g
-
carrot cut into pieces1
-
apple cut into halves½
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
plain yoghurt (see Tips)1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Fish
-
crumb mix (see Tips)3 tbsp
-
skinless, firm white fish fillets (e.g hoki or barramundi), cut into 4 cm strips400 g
-
coconut oil to fry2 tbsp
Build your tacos
-
baby cos lettuce or iceberg lettuce leaves4 - 6
-
avocado diced½
-
cherry tomato sliced10
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
plain yoghurt (see Tips)2 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon wedges, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
686.4 kcal /
2883 kJ
Białko
50.4 g
Tłuszcz
43.7 g
Węglowodany
17.8 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
927.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min