Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
green cabbage cut into 1 cm thick slices100 g
-
spring onions/green onions cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
eggs2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger2 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
tamari20 g
-
raw honey20 g
-
nut butter80 g
-
coconut oil20 g
-
water300 g
-
chicken thighs250 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
cashews roughly chopped10
-
long red chilli sliced to garnish1
-
sea salt to taste
-
lime wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
804.4 mg
Białko
36.4 g
Kalorie
3285.5 kJ /
785.3 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min