
Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
green cabbage cut into 1 cm thick slices100 g
-
spring onions/green onions cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
eggs2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger2 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
tamari20 g
-
raw honey20 g
-
nut butter80 g
-
coconut oil20 g
-
water300 g
-
chicken thighs250 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
cashews roughly chopped10
-
long red chilli sliced to garnish1
-
sea salt to taste
-
lime wedges, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
785.3 kcal /
3285.5 kJ
Białko
36.4 g
Tłuszcz
56.8 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Sód
804.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min