
Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
green cabbage cut into 1 cm thick slices100 g
-
spring onions/green onions cut into thirds, plus extra sliced to garnish2
-
eggs2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger2 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
tamari20 g
-
raw honey20 g
-
nut butter80 g
-
coconut oil20 g
-
water300 g
-
chicken thighs250 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
cashews roughly chopped10
-
long red chilli sliced to garnish1
-
sea salt to taste
-
lime wedges, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
785.3 kcal /
3285.5 kJ
Białko
36.4 g
Tłuszcz
56.8 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Sód
804.4 mg