
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'emmental coupé en morceaux
- 60 g d'oignon
- 250 g de tomates coupées en morceaux et 1 coupée en 6 rondelles
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 3 pincées d'origan déshydraté
- 50 g de beurre (dont 20 g pour le plat et le pain)
- 30 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 18 tranches de pain de mie blanc
- 4 tranches de jambon blanc
- salade verte pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 653 kcal / 2741.2 kJ
- Białko
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Węglowodany
- 69 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.3 g
- Sód
- 1424.8 mg