Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate

Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate

4.0 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de sauce tomate cuisinée
  • 50 g d'olives noires grossièrement hachées
  • 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 pavés de cabillaud, sans peau
  • 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • 1000 g d'eau bouillante
  • 250 g de riz basmati
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 brins de persil frais équeutés

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 30 g
Kalorie 969 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...