Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Radish Carpaccio with Cod
Brak ocen
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 min
Piña colada sorbet
30 min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Egg and Onion
25 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Gluten-free Sacher Torte
3 godz. 20 min