Urządzenia i Akcesoria
Fennel Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
601 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
79.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watercress Soup
25 min
Asparagus Risotto
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom Risotto
30 min