Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.9 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Breakfast Quiche
2 godz. 30 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Acai Nice Cream
10 min
German Brunch
Brak ocen
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 godz.
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.