Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.9 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Keine Bewertungen
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Keine Bewertungen
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Enchilada Lettuce Wraps
35 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Rolled Salmon Pancakes
45 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min